UUTISET

 

 

Teen parturi/kampaamo aikojen lomassa hierontoja. Hieronta-aika on rauhoitettu hetki, joten silloin en vastaa puhelimeen. Jätä kuitenkin vastaajaan viesti, niin soittelen takaisinpäin. (Tässä yli 50v. iässä muisti kuitenkin pätkii eli varmempaa on soitella uudelleen.

 

Myös kotikäyntejä...

Mukana kulkee helposti myös matkahierontaplintti, joten voin vierailla esim. työpaikoilla (3hlö-). Hot Stone kattila on matkassa tarpeen mukaan. Hot Stone hieronnan teen urheilu/klassisenhieronnan otteilla, sormiotteita apuna käyttäen.
Kivien lämmön avulla saadaan lihakset nopeasti lämpimiksi ja vaikutus ylettyy 3-4 cm syvyyteen lihaksessa. Tämä on ollut ehdoton suosikki!

Raskaana?

Raskaus ei ole este, vaan myös silloin voidaan hieroa. Hieronta suoritetaan kylki/makuuasennossa tai hierontatuolissa, jolloin vauvelilla on hyvä olo massussa. Varsinkin raskauden loppuvaiheessa selkä ja jalat helposti rasittuvat.

Lisänä hierontoihin on saatavilla Imukuppihieronta. Hieronnasta lisätietoa löydän hieronta kohdasta. Tämä ei sovellu raskaana oleville!

 


Ai niin, rakennekynnet ovat poistunut palvelusta, keskityn ainoastaan hiuksiin ja hierontoihin.


            Tervetuloa tutustumaan... jos kiinnostuit,